Boekenkring

door | nov 9, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Houdt u van lezen en vindt u het leuk om met een groep mensen het gelezen boek nader uit te diepen? Dan is de boekenkring misschien iets voor u.

In de periode van oktober tot en met april komt de boekenkring van Bloemfontein zes keer bij elkaar op maandagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. U bent van harte welkom.

 In het wijksteunpunt Bloemfontein, aan de Wetstraat 12 in Vaassen, is een boekenkring. Deze groep mensen komen eens in de zoveel weken bij elkaar om een boek te bespreken. In overleg met elkaar wordt afgesproken welk boek er gezamenlijk gelezen wordt. Een van de deelneemsters, Margriet Snel, is de begeleidster van deze groep.

Het is een hele gezellige groep mensen die met veel enthousiasme aan het lezen is. Doordat iedereen inbreng heeft over te lezen boeken is er een mooie variatie aan boeken die in een jaar besproken worden.

Het seizoen van de boekenkring start in oktober en duurt tot en met april.

De boekenkring heeft nog ruimte voor nieuwe leden.

De eerstvolgende bijeenkomst van de boekenkring in Bloemfontein is op maandag 20 november 2017.

Deelname aan de boekenkring kost u niets, u betaalt alleen maar voor uw kopje koffie of thee. U bent van harte welkom om op 20 november binnen te lopen in het wijksteunpunt.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra, linda.seinstra@swoepe.nl

Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-620988,of van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.swo-epe.nl.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: