Bloemfontein ging op reis

door | jun 18, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

In het kader van het vijf jarig jubileum van het wijksteunpunt Bloemfontein werd er op woensdag 14 juni een busreis georganiseerd naar de orchideeënhoeve in Luttelgeest met aansluitend een boottochtje door de Weerribben. Het werd een geweldige dag waar alle deelnemers van genoten hebben.

‘s Morgens vertrokken 43 deelnemers met de Happy bus naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest waar zij werden ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak. Na de koffie kon iedereen vrij rond lopen en de Orchideeënhoeve bekijken. Er werden veel foto’s gemaakt en iedereen heeft kunnen genieten van mooie bloemen, dieren en vlinders. Tussen de middag werd er een lekkere lunch geserveerd in het restaurant van de Orchideeënhoeve. Na de lunch vertrok het gezelschap met de bus naar Ossenzijl waar zij aan boord gingen van een fluisterboot voor een prachtige vaartocht door de Weerribben. Het was heel erg mooi weer, de omgeving was prachtig en iedereen heeft genoten van een mooie dag.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, van dinsdag tot en met vrijdag op het nummer 0578-617118 of via SWO/E 0578-620988. Kijk voor meer informatie op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: