Bloemfontein dankt haar sponsoren

door | sep 29, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

De vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen dankt al haar sponsoren voor hun bijdrage aan de burendag. Mede dankzij deze sponsoren is burendag in Bloemfontein een succes geworden.

Dit jaar was burendag in Bloemfontein op z’n Hollands. De ruimte in Bloemfontein was aangekleed in Hollandse stijl. Daarnaast waren er verschillende spelletjes waaraan men kon deelnemen die een Hollands tintje hadden. Denk daarbij aan o.a. koek happen, sjoelen, muis meppen, rad van avontuur, stoelendans e.d..  Met name voor deze spelletjes hebben heel veel ondernemers in Vaassen een bijdrage geleverd. Gerrie Mulder, vrijwilligster van Bloemfontein, heeft stad en land afgelopen om zoveel mogelijk prijsjes te verzamelen die gebruikt konden worden voor de prijzen van de verschillende spelletjes. Er was een prachtig prijzenpakket dat gebruikt is deze dag.

Vrijwilligers en bezoekers kunnen terugkijken op een geslaagde en gezellige burendag in Bloemfontein. Veel bezoekers, mooi weer, een gezellige sfeer, een mooi optreden van het Matrozenkoor, heerlijk eten en drinken, al met al een mooie dag met een mooie opbrengst voor het wijksteunpunt. Van de opbrengst zal een geluidsinstallatie bij de beamer worden aangeschaft.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein,
Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00- 16.30 uur op nummer 0578-617118 of via SWO/E 0578-620988.
Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: