Bloemfontein Bruist met Vaassens Fanfare Corps

door | jun 14, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

In de maanden juni en juli 2017 organiseert het wijksteunpunt Bloemfontein, onder de naam “Bloemfontein Bruist” eens per maand een concert in de binnentuin van Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen.
Op woensdag 5 juli is het de beurt aan het Vaassens Fanfare Corps. Het optreden begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Vanaf 19.00 uur kunt u terecht op het binnenterrein van Bloemfontein.

Het hele idee van Bloemfontein Bruist is eigenlijk ontstaan doordat het Vaassens Fanfare een aantal jaren terug aanbood om een optreden te verzorgen in de binnentuin van Bloemfontein. Dat werd een enorm succes en ieder jaar is daar in de maanden juni en augustus een concertje bij gekomen van een ander koor.
Op 5 juli komt het VFC voor het vijfde jaar een concert verzorgen in de binnentuin. Daar kijken bewoners en reguliere bezoekers van Bloemfontein enorm naar uit. Een optreden van het VFC zorgt altijd voor een gezellige sfeer, mooie muziek en heel veel blijdschap. Een concert in de buitenlucht geeft al een bijzondere sfeer en de ervaring leert dat een optreden van het VFC ook altijd zorgt voor mooi weer.

Het bijwonen van dit optreden is gratis. De binnentuin van Bloemfontein is te bereiken via het grote hek naast het wijksteunpunt aan de Wetstraat. De mogelijkheid bestaat om een kopje koffie, thee of een drankje te kopen. De binnentuin gaat open om 19.00 uur en het optreden begint om 19.30 uur. Het optreden duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Er zijn wel stoelen aanwezig maar mocht u niet lang kunnen staan neem dan voor de zekerheid een klapstoeltje mee.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra
Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-620988 of van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.
Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: