In de maanden juni, juli en augustus 2018 organiseert het wijksteunpunt Bloemfontein, onder de naam “Bloemfontein Bruist” eens per maand een concert in de binnentuin van Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen.

Op donderdag 7 juni is het de beurt aan de muziekvereniging Prins Bernhard uit Emst. Het optreden begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Vanaf 19.00 uur kunt u terecht op het binnenterrein van Bloemfontein.

Jaarlijks verzorgt het orkest diverse optredens, zowel binnen als op straat, waaronder een uitgebreid winterconcert voor hun donateurs en liefhebbers uit Emst en omgeving. Het repertoire van het orkest is zeer gevarieerd. Bij ieder concert wordt er weer naar gestreefd om een zo gevarieerd programma te laten horen.

Muziekstukken die voor de luisteraars prettig zijn om naar te luisteren en die voor de muzikanten een individuele uitdaging bieden om zichzelf te verbeteren. Zo worden er (licht) klassieke stukken gespeeld maar ook concertwerken, pop-, film- en marsmuziek staan met regelmaat op het programma.

Het bijwonen van dit optreden is gratis. De binnentuin van Bloemfontein is te bereiken via het grote hek naast het wijksteunpunt aan de Wetstraat. De mogelijkheid bestaat om een kopje koffie, thee of een drankje te kopen. De binnentuin gaat open om 19.00 uur en het optreden begint om 19.30 uur. Het optreden duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Er zijn wel stoelen aanwezig maar mocht u niet lang kunnen staan neem dan voor de zekerheid een klapstoeltje mee.

 

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel op nummer 0578-676767 of van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl