Bewegen en beleven, inloopmiddagen voor senioren in Vaassen

door | okt 27, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Sporten en bewegen helpt om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Het helpt een goede conditie te behouden, het is goed voor het lichamelijk en mentaal fitter voelen en verlaagt de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat men langer de activiteiten kan blijven doen die ze graag doen.

SWO/E Welzijn en Ondersteuning Epe, FysioFit Veenstade en Heel Epe Beweegt zetten zich gezamenlijk in voor de vitaliteit van ouderen. Daarom organiseren zij op vrijdag 10 en 17 november twee inloopmiddagen voor senioren in Vaassen.

Tijdens deze inloopmiddagen kunnen senioren op een laagdrempelige manier meedoen met een aantal beweegactiviteiten en zo zelf beleven hoe leuk bewegen kan zijn. FysioFit Veenstade biedt tijdens de inloopmiddagen de mogelijkheid de eigen vitaliteit te onderzoeken. Aan de hand daarvan is het mogelijk een persoonlijk beweegadvies te krijgen.

Tijdens de inloopmiddagen is er natuurlijk ook ruimte voor een kopje koffie en een praatje. Want uiteindelijk draait het vooral om de gezelligheid. Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom om tijdens een van de twee middagen binnen te lopen.

De inloopmiddagen worden georganiseerd op vrijdag 10 november van 13.00 – 15.00 uur in wijkgebouw Balai Pusat aan het Kouwenaarspad 30 in Vaassen.

Op vrijdag 17 november zal de middag van 13.00 -15.00 uur in De Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen worden georganiseerd.

Meer informatie over de inloopmiddagen is op te vragen bij Koppel (Heel Epe Beweegt) , 0578-676767.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: