Beursplein ‘Serious Edition’

door | nov 11, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

De dagen worden korter en de tijd gaat snel! Over minder dan 50 dagen worden de 3FM DJ’s opgesloten in het Glazen Huis van 3FM Serious Request op het Marktplein en zetten we ons in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stille ramp: het herenigen van kinderen met hun ouders, die elkaar kwijt zijn geraakt in conflictgebieden of als gevolg van rampen.

Apeldoorners hebben het hart op de goede plaats en hebben al flink wat acties opgezet voor deze stille ramp. Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request, maar heb je niet de juiste faciliteiten of middelen om dit voor elkaar te krijgen? Of heb je juist wel een geschikte locatie of materialen en nog geen idee wat je ermee kunt doen? Of heb je nog tótaal geen idee wat je wilt of kan doen? Kom dan dinsdag 21 november naar de laatste Beursplein Serious Edtion!

Zeker weten dat je die avond de juiste match maakt en vol ideeën en geïnspireerd naar huis gaat. De beurs is bedoeld om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We leggen de verbinding tussen kookworkshop en unieke locatie, estafette en bijzonder parcours en tussen amateur cup cake bakker en kerstmarkt.

Zowel inwoners, het verenigingsleven als ondernemers uit Apeldoorn en omgeving zijn van harte welkom om die avond ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen en vraag en aanbod aan elkaar te koppelen.

NPO 3FM en het Rode Kruis zijn ook aanwezig om vragen te beantwoorden, te informeren, inspirerende voorbeelden te geven en je op weg te helpen met je actie. Wil jij in actie komen?! Grijp deze gelegenheid dan met beide handen aan, we zien je op 21 november!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: sr17@apeldoorn.nl

Waar: Apeldoornse Bierbrouwerij de Vlijt
Vlijtseweg 114
7317 AG Apeldoorn

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: