Avondwandelvierdaagse in Vaassen

door | mei 30, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Wandelvereniging de Kouwenaar organiseert net als vorig jaar van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni a.s. onder auspiciën van N.W.B haar avondwandelvierdaagse.
Dit evenement is zeer aantrekkelijk voor de schooljeugd, ouderen en overige wandelliefhebbers vanwege overzichtelijke afstanden. Deze bestaan uit de 5 km en de 10 km met een dagelijkse starttijd van 18.00 ’s avonds. In de natuur en toch dicht bij huis wandel je via onze routes langs paden en bosgebieden die voor velen nog onbekend zijn. Elke dag is de route anders opgezet waardoor men zoveel mogelijk van de natuur kan genieten.

Na vier avonden wandelen organiseren wij de traditionele intocht met muzikale begeleiding van het Vaassens Fanfare Corps en elke deelnemer verdient de bijpassende medaille en natuurlijk de “Eer”. De tarieven die wij hanteren zijn bij voorinschrijving € 4.00- per persoon en bij na- inschrijving € 5.00 . De voorinschrijving vindt plaats op zaterdag 10 juni a.s. tussen 14.00 uur en 15.30 uur in ons clubgebouw aan de Woestijnweg 61 in Vaassen.

Onze vrijwilligers en natuurlijk de E.H.B.O. gaan hun beste beentje voor zetten om er voor Vaassen een wandelsportfeest van te maken voor jong en oud. Onze sponsor Albert Hein Vaassen maakt het mogelijk om ons evenement tot een succes te maken.

Voor inlichtingen kunt u zich richten tot de Kouwenaar tel. 0578-574117 of e.nieuwenhuis15@upcmail.nll.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: