Wandelvereniging de Kouwenaar organiseert net als vorig jaar van dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14  juni a.s. onder auspiciën van KWBN haar avondwandelvierdaagse.

Dit evenement is zeer aantrekkelijk voor de schooljeugd, ouderen en overige wandelliefhebbers vanwege overzichtelijke  afstanden. Deze bestaan uit de 5 km en de 10 km met een dagelijkse starttijd van 18.00 ’s avonds.

In de natuur en toch dicht bij huis wandel je via onze routes langs paden en bosgebieden die voor velen nog onbekend zijn. Elke dag is de route anders opgezet waardoor men zoveel mogelijk van de natuur kan genieten.

Na vier avonden wandelen organiseren wij de traditionele intocht met muzikale begeleiding van het Vaassens Fanfare Corps en Prins Bernard uit Emst. Elke deelnemer verdient de bijpassende medaille en natuurlijk de “Eer”.

De tarieven die wij hanteren zijn bij voorinschrijving € 4,- per persoon en bij na- inschrijving  € 5,- . De voorinschrijving vindt plaats op zaterdag 8 juni a.s. tussen 13.00 uur en 15.30 uur op het speeltuinterrein aan de Woestijnweg 61 in Vaassen. Onze vrijwilligers en natuurlijk de E.H.B.O. gaan hun beste beentje voor zetten om er voor Vaassen een wandelsportfeest van te maken voor jong en oud.

Onze sponsors  Albert Hein Vaassen  maakt het mogelijk om ons evenement tot een succes te maken. Voor inlichtingen kunt u zich richten tot de Kouwenaar  tel.  0578-574117 of e.nieuwenhuis15@gmail.com.