Poppodium Het Burgerweeshuis en Deventer 1250 presenteren de grootste Kick-Off ooit. Dat Deventer 1250 jaar bestaat wordt uitgebreid gevierd door vier dagen concerten van topmuzikanten op het Grote Kerkhof te organiseren in plaats van de gebruikelijke twee dagen.
De Grote Kick-Off opent traditiegetrouw het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen met dit jaar vier uiteenlopende concertavonden, van Hiphop tot Pop en van Nederlandstalig tot Klassiek.

31 augustus speelt Anouk voor het eerst in de geschiedenis in Deventer. De Haagse rockzangeres brak in 1997 door en heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze bracht met veel succes al vele albums uit. Verder scoorde ze tientallen hits en sleepte talloze awards en andere prijzen binnen. Met hits als ‘Nobody’s Wife’, Girl, Michel en Three Days in a Row is Anouk terecht Nederland’s bekendste rockchick.

⚠️⚠️ TICKETALERT ⚠️⚠️ De kaartverkoop voor Anouk gaat als een SPEER!! We zitten nu al op 65% !! Mocht je nog twijfelen.. doe dat dan niet te lang! Tickets bestel je via: http://bit.ly/AnoukDeventer