Thuiswerken, binnenblijven, stress, de sportschool is dicht en de koektrommel is binnen handbereik… Corona kan een grote uitdaging zijn voor je gezondheid en je gewicht. Maar het is óók een grote kans. Een kans om juist nu nieuwe gewoontes aan te leren, gezonder te eten en af te vallen. Gewicht in Balans met Joke helpt je graag, met een pakket voor online coaching.

Zorg goed voor jezelf

Het lijkt misschien een luxeprobleem om nu met je gewicht bezig te zijn. Er gebeurt van alles in de wereld, dus wat maakt je gewicht nu uit? Maar juist nu is er ruimte om vaste gewoontes los te laten en om nieuwe gewoontes aan te leren. Je bent niet de enige: veel mensen grijpen deze periode aan om vaker zelf te koken, elke dag een ommetje te maken, online te sporten of op tijd naar bed te gaan. Juist in tijden van verhoogde stress is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Maar waar begin je mee? Ik nodig je uit voor mijn online begeleiding!

8 weken coaching

Stap voor stap gaan we in 8 weken tijd samen je eet- en leefgewoontes aanpassen. Bij de aanschaf van een pakket krijg je 8 weken lang een wekelijks online consult van 30 minuten. Bovendien ontvang je het boek “PuurGezond Slank in 8 stappen”. Elke week bespreken we een ander onderwerp en kijken we naar je vooruitgang. Basis van het programma zijn de adviezen van PuurGezond: gezond en volwaardig eten, met veel aandacht voor zelf koken, zonder pakjes en zakjes. PuurGezond is lekker, wetenschappelijk onderbouwd en ook heel geschikt voor mensen die niet zo’n keukenprins of – prinses zijn!

Aanbieding

Koop nu het pakket voor online voedingscoaching! De prijs is €239,95. Voor dit bedrag krijg je 8 weken lang een persoonlijk online consult, per telefoon of per mail. Voor dit bedrag krijg je ook het boek “PuurGezond in 8 stappen’. Ik stuur het je toe of stop het bij jou in de bus! Als cadeautje krijg je ook nog een heerlijk maandmenu van PuurGezond, vol inspiratie en lekkere recepten.

Wil je het pakket bestellen? Stuur een mail naar  info@gewichtinbalansmetjoke.nl  of bel met 0630966668. Ik zie je heel graag binnenkort op mijn online spreekuur!

PuurGezonde groet,

Joke van Soeren

BGN Gewichtsconsulent

info@gewichtinbalansmetjoke.nl

www.gewichtinbalansmetjoke.nl