Deventer jeugd troeft Vaassen af Deventer jeugdelftal te sterk voor Vaassen

door | mei 10, 2022 | Nieuws, Premium | 0 Reacties

 

VAASSEN – Sinds enkele jaren heeft SV Vaassen een partnerschap met Go Ahead Eagles. Door dit verbond worden diverse gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Op maandag 9 mei speelde de JO14 van SV Vaassen een vriendschappelijke wedstrijd tegen Go Ahead Eagles JO13. Ruim 100 toeschouwers waren op de wedstrijd afgekomen.

Om half 8 werd er onder leiding van scheidsrechter Beekman op sportpark de Kouwenaar afgetrapt. Er was afgesproken dat er 3 keer 20 minuten zou worden gevoetbald.

De eerst minuten was het duidelijk dat de spelers van SV Vaassen zenuwachtig waren en ook onder de indruk van hun tegenstanders. Er werd al snel een goal weggegeven. Hierna werd er leuk meegevoetbald en kon de schade tot 0-2 worden beperkt.

In de volgende 40 minuten werd duidelijk dat de fysieke kracht en het uithoudingsvermogen van de jonge voetballers uit Deventer te veel was voor de Vaassenaren. Na 0-4 na 40 minuten werd het uiteindelijk 0-9.

Na afloop werd er ranja geschonken en kon iedereen terugkijken op een  geslaagde wedstrijd en kregen de Vaassense voetballers een ovatie van de toeschouwers.

 

 

Joel was aanwezig en maakte de volgende beelden:

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: