6 mei 2018: De Platenkast van mijn Vader-Popuiz

door | feb 2, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 6 mei 2018 organiseert Facebook-community Achterin de Platenkast ‘De Platenkast van mijn Vader-Popquiz’. Een quiz waarbij de focus ligt op de muziek uit de 60’s en de 70’s.

Na de twee succesvolle eerdere edities van de Achterin de Platenkast Popquiz kregen zij telkens de vraag waarom ze niet een keer een quiz hielden met alleen maar ‘oude’ muziek. Die uitdaging zijn zij nu aangegaan.

De Platenkast van mijn Vader-Popquiz vindt plaats in Dorpscentrum De Wieken in Vaassen en begint om 14.00. En nee… je hoeft geen ‘oldie’ te zijn om mee te doen. Inschrijving staat open voor iedereen! Stel dus een team samen van maximaal vijf personen en meld je aan via achterindeplatenkast@gmail.com of met een berichtje via www.facebook.com/achterindeplatenkast! Deelname kost € 5 per team.

Over Achterin de Platenkast

Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door bijna 250 muziekliefhebbers. Je kunt er meedoen met de doordeweekse quiz Raad het Plaatje, jouw vergeten platen delen, de blogs volgen en de vele verschillende rubriekjes lezen.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: