5 jaar Bakkerij Hagen

door | sep 12, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Ze maakten een vliegende start in 2012 en werden met open armen ontvangen in Vaassen en wijde omgeving. Het team van bakkerij Hagen heeft  alle reden voor een feestje en viert haar vijfde verjaardag graag met haar klanten. De komende tijd volgen er daarom acties om van te smullen, op te halen met de ‘BakkerijHagenTas’. Hoe die acties eruit zien, vertelt de bakkerij in haar advertenties en op www.bakkerijhagen.nl

De vaste, vertrouwde gezichten van Petra, Sharona en Suzanne begroeten iedereen in de winkel aan de Deventerstraat. De dames doen met plezier iets extra’s voor de klant. Wie daar oog voor heeft, heeft bij binnenkomst de ambachtsmensen al aan het werk gezien in de achterliggende bakkerij. Suraya, die er haar opleiding doorliep, draait inmiddels als volleerd banketbakker mee.

Samen met allrounder Daniël zorgt zij elke dag voor heerlijk banket van topkwaliteit. Daniël leeft zich ook graag uit als chocolatier. Samen laten zij zich regelmatig inspireren door speciale wensen van de klant. Iets meer uit het zicht, werkt Stevan de broodbakker, die het vak ooit leerde bij Hagen en met plezier terug kwam toen er ruimte voor hem was in het bedrijf.

Samen met de zaterdagkrachten vormen deze enthousiastelingen het team van bakkerij Hagen. Dagelijks zorgen zij voor verse producten en dienstverlening met iets extra’s. Zij werken van seizoen naar seizoen en van feestdag naar feestdag, met de daarbij horende afwisseling van assortiment en de drukte. Wie hulp kan gebruiken, kan rekenen op de collega’s.

Tussen de drukke tijden door, maakt het team ruimte voor ontwikkeling. Op zoek naar nieuwe ideeën en technieken, bezoeken de medewerkers regelmatig beurzen. Creatieve inspiratie doen zij op tijdens workshops, maar ook in ieders vrije tijd. Ideeën die mee  terugkomen -waar vandaan ook- worden samen opgepakt en vormen de basis van mooie, vernieuwende producten.

Een paar jaar geleden werd de bakkerij uitgebreid. Een achterliggende ruimte werd bij het bedrijf getrokken en ingericht als broodbakkerij. Sindsdien wordt ook het grootste deel van het broodassortiment in eigen huis gebakken. Het biedt -naast de klassieke broodsoorten- veel diversiteit, zoals diverse soorten desembrood en koolhydraatarm brood.

Ook op chocoladegebied zijn grote stappen gemaakt en is er geïnvesteerd in machines. Samen met verbeteringen in de oorspronkelijke banketuitrusting, de ontwikkelingen binnen het team en de komst van een online bestelmogelijkheid voor de klant, is er zo in vijf jaar veel gebeurd.

 

Alle reden dus voor feest de komende periode. Het team is blij met haar schare aan leuke klanten die steeds weer een bezoek aan de bakkerij komen brengen. Voor hen organiseert zij meerdere actieweken met aanbiedingen om van te smullen. Het is haar manier om de klanten te bedanken voor vijf geweldige jaren, maar ook om alvast met hen vooruit te blikken op de mooie jaren die gaan komen. Natuurlijk zijn ook nieuwe klanten van harte welkom. Met hen maken zij graag kennis.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: