23 en 24 september Jubileum-Najaarsshow AtomatenT Camping De Zandhegge in Emst.

door | sep 23, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Met 30 jaar ervaring in de pocket begonnen Tom van Zanten en Mustafa Abal 10 jaar geleden met hun eigen bedrijf. Een prachtig bedrijf dat tenten, voortenten en luifels verkoopt, repareert of aanpast naar de persoonlijke wensen van hun klanten. Hanneke van Vaassen Actief sprak met Tom van Zanten hierover.

AtomatenT, de naam is simpel bedacht; de voornamen van de eigenaren Tom en Mustafa zijn samengevoegd. Over zijn achtergrond is Tom duidelijk, hij heeft qua studie geen enkele achtergrond met het maken van tenten. Hij startte bij De Waard, die haar vestiging in Nederland sloot en vanuit Tsjechië verder opereerde, waar hij  het vak heeft geleerd. Beginnend als snijder van het doek tot aan productieleider en verkoper. Zijn compagnon Mustafa heeft in Turkije de opleiding voor kleermaker gedaan en is op die manier bekend met het bewerken van stof.

De oerdegelijke tenten van Hollandse topkwaliteit met een opvallende ruime/hoge sta- en leefruimte ontwerpen en maken zij zelf. Er is een vaste tekenaar die tekent voor AtomatenT, waarmee ze samen tot de modellen komen. Klanten kunnen ook bij hen terecht als ze een aanpassing wensen in hun bestaande tent. Mooie voorbeelden hier van zijn op de site te vinden.

Vol passie vertelt Tom over Vlieland. Het eiland waar veel tenten van De Waard staan en die natuurlijk onderhoud vragen. In het seizoen staat AtomatenT daarom ook 9 weken op Vlieland om reparaties te kunnen doen en natuurlijk makkelijk toegankelijk te zijn voor de kampeerders.

De mannen hebben het druk. Via social media gaat het als een lopend vuurtje, zoals op Facebook via facebook.com/atomatent. Op hun site zijn ook recensies te lezen van klanten. Dit vind je terug op www.atomatent.nl onder ‘Uw verhaal’. Ondanks dat AtomatenT een geweldig product levert, blijft Tom bescheiden. Op de stelling; dat hij beter is dan andere leveranciers reageert hij: ‘Ik ga niet zeggen dat wij beter zijn dan anderen’.

De Jubileum Najaarsshow van AtomatenT is op 23 en 24 september op Camping De Zandhegge in Emst. Tijdens deze 2 dagen staan er verschillende tenten en caravans met luifel opgesteld. Dus bent u benieuwd naar alles wat AtomatenT te bieden heeft, bent u op zoek naar een tent/luifel, heeft u vragen over uw eigen tent/voortent/luifel of wilt u een aanpassing doen, kom dan langs. Tijdens deze twee actiedagen bieden zijn ook nog eens 10% korting op nieuwe tenten en luifels.

Waar?

Camping De Zandhegge, Langeweg 14 in Emst

Wanneer?

Zaterdag 23 september en zondag 24 september

Hoe laat?

Zaterdag 10.00u-16.00u
Zondag 10.00u-15.00u

Auteur: Monique Zweekhorst

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: