Vitens

Meld je aan en doe mee!
We starten op maandag 15 juni om 00.00 uur en eindigen op zondag 21 juni om 23.59 uur.
Je drinkt alleen water en thee zonder suiker.

7 dagen alleen water drinken

Jij kan dit?
Meld je hier aan, dan krijg je de starterskit thuis gestuurd!

 

 

Het beste drinkwater komt gewoon bij jou uit de kraan
In Nederland hebben we het beste kraanwater ter wereld. Het is van topkwaliteit, lekker, gezond en duurzaam. Het is goedkoper dan water uit een fles en is het milieuvriendelijkste drankje dat er is! Bij Vitens werken ze dag in dag uit aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater van topkwaliteit. Vul dus je bidon met kraanwater tijdens de challenge!

Wees zuinig met ons drinkwater
Nu het voorjaar is aangebroken, de zon vaker uitbundig schijnt en Nederland massaal thuis is, wordt er meer kraanwater gebruikt. Vitens wil dat we in deze periode genieten van drinkwater, maar voorkomen dat we verspillen. Water besparen is nodig, om ons ook in de toekomst te kunnen voorzien van betrouwbaar en betaalbaar drinkwater. Kijk op www.vitens.nl voor de Vitens-voorjaarstips en lees hoe je bijvoorbeeld op een watervriendelijke manier een heerlijk terrasje in eigen tuin creëert.

Weet jij WAAR jouw kraanwater VANDAAN komt?

Het water dat bij jou uit de kraan komt is ooit gevallen als regen, soms wel meer dan 10.000 jaar geleden, en wordt opgepompt uit een drinkwaterbron bij jou uit de buurt. Wil je weten waar jouw kraanwater vandaan komt en wat het verhaal is achter jouw kraanwater? Doe dan de postcodecheck op  www.vitens.nl/over-water/water-uit-lokale-bron  en ontdek jouw lokale bron

De #7dagenwater challenge is een initiatief van:

   en