Achter de schermen zijn de medewerkers van zwembad de Koekoek de afgelopen week ontzettend druk geweest met het realiseren van alle aanpassingen waar het zwembad aan moet voldoen, om weer open te mogen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een nieuwe routing door het gebouw gemaakt, zijn er veiligheidsschermen geplaatst en zijn ze bezig met het implementeren van een online reserveringssysteem.

Omdat er maar een beperkt aantal bezoekers in een ruimte en het zwemwater mag bevinden, hebben ze zich ook over de opzet van ons aanbod moeten buigen. De indeling zal iets anders zijn, maar zij doen er alles aan om de kwaliteit te bieden die u van hun gewend bent. Daarnaast voldoet het zwemwater aan alle eisen die door de overheid opgelegd zijn. Veilig zwemmen staat voorop.

Inmiddels heeft de gemeente Epe de protocollen goedgekeurd. Dat betekent dat het zwembad gefaseerd open gaat. Maandag 18 mei starten de Turbozwemlessen. Bijna alle andere zwemlessen volgen maandag 25 mei en in juni zullen ook de AquaSporten weer worden aangeboden.

Over de invulling van recreatief- en banenzwemmen wordt nog nagedacht, de sporthallen en de horeca blijven tot nader order gesloten. Uiteraard blijven ze iedereen goed mogelijk te informeren via hun website.