Gisteren stond er wederom een thuiswedstrijd voor ZVV Heren 2 op het programma. Dit keer tegen Triton Putten Heren 3 dat de vorige keer met 6-5 in eigen huis wist te winnen. ZVV wist dus dat het een geduchte tegenstander zou zijn.

Triton Putten bleek met 7 man afgereisd te zijn naar Vaassen, ZVV wist dus dat het een wedstrijd zou worden van veel zwemmen om zo de tegenstander moe te maken. ZVV begon goed aan de wedstrijd en dit leidde al gauw tot de 2-0 voorsprong. Maar Triton wist bij te blijven en na de eerste periode stond er een 3-3 stand op het bord. Ook in de tweede en derde periode hielden Triton en vooral ZVV het spannend, mede mogelijk gemaakt door de scheidsrechter die met veel rare beslissingen aanvallen van ZVV wist af te fluiten. Na derde periode was de stand 9-8.

Laatste periode moest de overwinning over de streep getrokken worden en al gauw bleek dat Triton moe gestreden was en kon ZVV door goed teamwork uitlopen naar een 14-9 overwinning. Laatste doelpunt werd overigens gemaakt door Keeper Edwin Trip, die iedere tegenstander voorbij zwom (doet ie anders nooit). Vandaag een goede overwinning tegen een toch wel stugge 7 man van Triton Putten.

Volgende week gaat ZVV Heren 2 op bezoek bij SWOL 1894 Heren 5 dat nog zonder puntverlies de koploper is. De wedstrijd begint om 19:15 uur.

Periodestanden:

3-3, 6-5, 9-8, 14-9

Doelpuntenmakers:

Sjoerd van Laar 4x

Wiljo Bomhof 4x

Martijn Kuiper 2x

Karsten Engel 2x

Bas ten Hoven 1x

Edwin Trip 1x