ZVV Heren 2 haalt uit en wint met 17-3 van WZC De Ijsel Heren 4

door | nov 17, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Gisteren stond er weer een thuiswedstrijd voor ZVV Heren 2 op het programma. Dit keer tegen WZC De Ijsel Heren 4 uit Deventer. WZC De Ijsel heeft tot deze wedstrijd nog geen punten gepakt dus we verwachten een getergde tegenstander.

De wedstrijd begon voorzichtig en de eerste anderhalve minuut was het kijken hoe het lag en de kansen werden nog niet echt afgemaakt. Na deze anderhalve minuut kwam de doelpuntenfabriek van ZVV op gang en stond het al gauw op een 4-0 voorsprong bij het eind van eerste periode.

ZVV zag dat de tegenstander een zwakke dag had en alleen maar tegenhield. Noodzaak om door te gaan waar het bezig was, kansen creëren en afmaken. Dit lukte aardig want eigenlijk elke kans dat ZVV kreeg was eigenlijk ook een doelpunt, toch bracht WZC nog een beetje tegenstand door twee doelpunten te maken, en dit resulteerde in een 9-2 tussenstand na tweede periode.

In de derde periode ging ZVV door met doelpunten maken en werd het doelsaldo nog verder opgeschroefd door geweldige doelpunten. Stand na de derde periode 14-3.

In de laatste periode kwam WZC eigenlijk niet meer in het spel voor doordat ZVV alles vast had liggen en doordrukte om nog wat meer doelpunten te maken. Hiermee kwam er een eindstand van 17-3 op het scorebord te staan.

Na deze prachtige wedstrijd nagenieten met de nodige biertjes en op naar volgende week want dan staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma tegen Triton Putten Heren 3. Deze wedstrijd zal beginnen om 20:30 uur in de Koekoek.