Zondag 18 maart dan is Stef de Weerd de Pupil v/d Week bij KCVO 1 tegen Ruurlo.

door | mrt 14, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Stef is 10 jaar en zit in groep 6 van de Gerardus Majella en voetbalt in KCVO JO11-1. Hij is zelfs de keeper van het team.

Stef zit al vanaf de WorldCup bij KCVO, toen ging hij naar de F1 en daar hadden ze geen keeper. Nadat Stef tweemaal als veldspeler had gevoetbald, is hij gaan keepen en dat gaat hem heel goed af.

Maar het belangrijkste vindt hij dat hij in een heel leuk team zit waar ze heel hard knokken om te winnen.

Hij traint eens per week met de boys bij de voetbalschool en eenmaal in de week heeft hij keeperstraining met de keepers van de JO13 en JO15. Bij de voetbalschool vindt hij juist de oefeningen het leukst.

 

De favoriete club van Nederland vindt hij Ajax en buiten Nederland vindt hij Bayern Munchen het beste. Zijn favoriete speler in het buitenland, best begrijpelijk, is Neuer, de keeper van Bayern Munchen. En Klaas Jan Huntelaar vindt hij het beste van Ajax. Dat Nederland niet op het WK speelt vind hij jammer.

 

Buiten het voetballen om dan speelt hij veel buiten met Julius en Wiebe. Ik denk ook voetballen. Ook muziek maken vind hij heel leuk, lekker de DJ uithangen. Dat heeft hij niet van een vreemde volgens mij, zijn vader kan dat ook goed. En zomers lekker op vakantie, Duitsland was toch wel het leukste zei hij, leuke campings en veel rodelen.

 

En op de vraag wat hij vindt van pupil v/d week zei hij direct: heel leuk en spannend. Maar dat gaat allemaal wel goed komen. De voorspelling van Stef is dat KCVO met 2-1 gaat winnen van Ruurlo.

 

Veel plezier Stef.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: