Zomertour Prins Bernhard Emst start met mooi resultaat op festival

door | jun 22, 2024 | Nieuws

Foto: eigen foto Prins Bernhard

 

Zaterdagavond 15 juni jl. was de aftrap van de Zomertour bij het Festival van het Noord Veluws Muziekverband in Elburg. Het harmonieorkest van de Emster muziekvereniging speelde o.a. ‘In en Om de Sprengen’ dat met een mooie 83 punten werd beoordeeld door de aanwezige jury. Een prachtig resultaat! Het juryrapport bevat naast de vele ‘tops’ ook een aantal ‘tips’. Hiermee zal het orkest o.l.v. Jasper Esselink zeker aan gaan werken in aanloop naar het concours in Enschede waar het orkest in november 2025 aan hoopt deel te kunnen nemen.

Op donderdagavond 20 juni jl. gaf het harmonieorkest een gevarieerd optreden op vakantiepark De Jagerstee in Epe. Vanuit het overkapte ‘Avonturentheater’ waren de muzikale klanken over het gehele vakantiepark goed te horen. Menig vakantieganger besloot daarop een kijkje te nemen bij het orkest en genoot van de nummers die gespeeld werden.

Op donderdag 27 juni a.s. kunnen de bewoners van De Speulbrink in Vaassen genieten, want daar zal het harmonieorkest vanaf 19.00 uur hetzelfde programma ten gehore brengen. De Zomertour wordt op vrijdag 28 juni a.s. afgesloten met het jaarlijkse Zomerconcert. Vanaf 19.00 uur zijn er optredens van de opmaat, het opleidingsorkest en het harmonieorkest. Traditioneel zal er met een gezamenlijk nummer worden afgesloten waar alle muzikanten aan mee doen.

Het Zomerconcert vindt plaats op de parkeerplaats van dorpshuis De Hezebrink in Emst. Bij slecht weer vindt het concert binnen in de sportzaal plaats. Kijk voor meer informatie op de website www.prinsbernhardemst.nl.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: