De kinderen bij wijkcentrum Balai Pusat in Vaassen werden tijdens Kinderwerk, de vaste kinderactiviteit van Koppel-Swoe op woensdagmiddag, verrast met een grote opblaasbare waterglijbaan op het speelveld. Zo was er genoeg verkoeling te vinden. Bewoners uit de buurt hielpen mee met kleine badjes en schaduwtenten, stroomvoorziening en water. Ook de jongeren vonden de waterglijbaan al snel om afkoeling te vinden.

In wijkcentrum Triton is er een barbecue georganiseerd voor de jongeren. Onder de schaduw van de bomen is er uitgebreid gegeten aan picknicktafels. Wijkagent Gerben kwam ook nog even op bezoek. Hij liet de jongeren kennismaken met kogelvrije vesten en vertelde over de materialen die een agent bij zich heeft om het werk te kunnen doen.

Wil jij er volgende keer ook bij zijn?

Heb je interesse in deelname aan kinder- en jongerenwerk van Koppel-Swoe in Vaassen of Epe? Kijk op onze website www.koppelswoe.nl of neem contact met ons op via 0578-67 67 67 en vraag naar de jongeren of kinderwerker.

Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag vrijwillig werken met kinderen tijdens kindermiddagen? Neem dan contact op met Linda Brouwer 06-36 35 37 74.

Fotobijschrift: Waterplezier voor kinderen en jongeren bij Balai Pusat(eigen foto)

Fotobijschrift: Barbecue jongeren bij Triton (eigen foto)