Zaterdag 11 juli a.s. organiseert speeltuinvereniging de Kouwenaar voor de kinderen en familie  een oergezellige  familiebingo.
Bij mooi weer gaan wij dit corona-proof volgens de regels van RIVM op het grote buiten terras  spelen. De tafels ingericht op basis van de 1,5 meter,  per familie uit  één huishouden mogen bij elkaar zitten en kinderen mogen georganiseerd bij elkaar zitten.
Bediening aan tafels wordt verzorgd om bewegingsstromen te voorkomen .  In een gezellige zomerse sfeer  gaan we bingo spelen van 8 rondes met de kinderen, ouders en grootouders met mooie prijzen voor jong en oud. Tevens is er tot slot een verloting €1 per lot. Entree € 3,-  voor leden p.p. en niet leden € 4.- p.p.
Vanaf 13.30 is het terras open aan de Woestijnweg 61 en vanaf 14.00 uur begint de bingo. Munt verkoop bij aanvang voor de besteden consumpties.

Voorzitter Bianca Nieuwenhuis is erg blij dat het bestuur en vrijwilligers  iedereen  weer een leuke en gezellige middag kam bieden na een lange tijd thuis zitten. Vooraf  je deelname op te geven wat belangrijk is voor de  inrichting van onze bingo volgens de gestelde eisen en dit kan naar e.nieuwenhuis15@gmail.com  of te bellen naar 0578-574117 . Kom allen en speel gezellig mee aan de Woestijnweg 61 in Vaassen.