Zaterdagavond Derby tussen KCVO en SV Epe

door | feb 2, 2020 | Nieuws, Premium | 0 Reacties

Zaterdagavond zijn wij van Vaassen Actief naar sportpark De Egelbeek geweest. Daar stond de derby KCVO tegen SV Epe op het programma.

SV Epe is de koploper in de derde klasse – B en KCVO stond op de 8ste plaats. SV Epe heeft het altijd moeilijk tegen KCVO. De wedstrijd in Epe was geëindigd met een 1 – 1 gelijke stand.

De sfeer was erg goed met een kleine 1000 bezoekers op De Egelbeek, een gezellige voetbal happening in Vaassen.

De wedstrijd bleek een mooi doelpuntenfestijn te zijn, een schitterende pot voetbal , waarbij de score snel opliep. Sem Westra scoorde zelfs een hattrick.

In de eerste helft bleken de Vaassenaren te sterk en met de rust was de stand  4 – 1 in het voordeel van KCVO.

In de tweede helft werd KCVO meer onder druk gezet door de blauwen uit Epe en de score bleven oplopen. 5 minuten voor tijd scoorde SV Epe. De stand 5 – 4. Het werd dus echt billenknijpen.

De overwinning bleef in Vaassen met de 5 – 4 eindstandop het scorebord. Met deze stand is KCVO 1 plaats opgeschoven in de derde klasse, en staat nu op plaats 7

Het bleef nog lang onrustig in Vaassen met na afloop van de wedstrijd een feestje in de kantine verzorg door de vrijwilligers en DJ Remco