Zaterdagmorgen 26 september start de Vios kidsclub weer met het traditionele Rabobank Vios Kidsclub event, hierbij zijn alle jongens en meisjes uit Vaassen en omstreken van harte welkom!

Om 9.15 uur starten de jongste kinderen van 2.5 tot 5 jaar en om 10.00 uur zijn de jongens en meisjes van 5 en 6 jaar aan de beurt!

Het belooft weer een gezellig sport- en spelspektakel te worden!

Na 26 september gaan de wekelijkse trainingen op zaterdag van de Vios Kidsclub weer van start op het 4×4 veld met leuke spelletjes, wedstrijdjes en het leren van de basistechnieken van het mooie spelletje voetbal. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen veel plezier hebben! De trainingen worden gegeven door de enthousiaste en ervaren trainers  welke elke zaterdag met veel plezier voor de kinderen klaar staan!

U vindt het 4×4 veld op de terreinen van Vios aan de Woestijnweg 63, herkenbaar aan het Vios Kidsclub spandoek.

De kinderen leren spelenderwijs diverse technieken, als ze deze onder de knie hebben ontvangen ze een sticker op hun spaarkaart, bij een volle kaart ontvangen de kids een cadeautje.

Er staan voor dit seizoen ook weer een aantal leuke activiteiten en thema’s op het programma zoals de herfst, Sinterklaas en Pasen.  In de winter trainen de kinderen van de Vios Kidsclub door in de gymzaal zodat ze door eventuele slechte weersomstandigheden geen training hoeven te missen.

Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken, mits ze onderling de 1,5 meter afstand bewaren.

Deelname aan de Vios Kidsclub is gratis!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tom Beekman 06 10201798.