Zaterdag 16 september “Vios Kidsclub event”.

door | sep 7, 2023 | Nieuws

Zaterdagmorgen 16 september start de Vios kidsclub weer met het traditionele Vios Kidsclub event, hierbij zijn alle jongens en meisjes uit Vaassen en omstreken van harte welkom!

Om 9.15 uur starten de jongste kinderen van 2.5 tot 5 jaar en om 10.00 uur zijn de jongens en meisjes van 5 en 6 jaar aan de beurt!

Het belooft weer een gezellig sport- en spelspektakel te worden! Dit event wordt niet toevallig georganiseerd tijdens de Nationale Sportweek 2023, bewegen is gezond voor iedereen, voetballen is een laagdrempelige sport en bij Vios is iedereen van harte welkom.

Daarna staan de wekelijkse trainingen op zaterdag van de Vios Kidsclub op het programma op het 4×4 veld met leuke spelletjes, wedstrijdjes en het leren van de basistechnieken van het mooie spelletje voetbal. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen veel plezier hebben! De trainingen worden gegeven door de enthousiaste en ervaren trainers  welke elke zaterdag met veel plezier voor de kinderen klaar staan!

U vindt het 4×4 veld op de terreinen van Vios aan de Woestijnweg 63, herkenbaar aan het Vios Kidsclub spandoek.

De kinderen leren spelenderwijs diverse technieken, als ze deze onder de knie hebben ontvangen ze een sticker op hun spaarkaart, bij een volle kaart ontvangen de kids een cadeautje.

Er staan voor dit seizoen ook weer een aantal leuke activiteiten en thema’s op het programma zoals Sinterklaas en Pasen. Daarnaast mogen de kinderen met de Derby met de spelers van VIOS1 mee het veld op.  In de winter trainen de kinderen van de Vios Kidsclub door in de gymzaal zodat ze door eventuele slechte weersomstandigheden geen training hoeven te missen.

Ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken.

Deelname aan de Vios Kidsclub is gratis!

Voor meer informatie kijk op www.vios.nl  of neem contact op met Tom Beekman 06 10201798.

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: