Zang en Vriendschap uit Emst zoekt 100e lid

door | jun 26, 2023 | Nieuws, Premium

Zangvereniging Zang en Vriendschap uit Emst is nog volop aan het nagenieten van haar schitterende en ook warme zomerconcert in dorpshuis De Hezebrink in Emst op zaterdag 24 juni j.l..
De Hanendorpzaal was mooi versierd in zomerse vakantiesfeer waar alle koren om beurten hun mooiste liedjes zongen. Vooral het kinderkoor had een groot publiek – veel vaders, moeders, opa’s en oma’s – meegenomen. Patrick Terwel Drive In Show verzorgde het licht en geluid. Mooie prijzen waren er ook te winnen bij de verloting in de pauze, gesponsord door vele lokale ondernemers. Het bestuur kreeg van het ledenfonds van Univé Verzekeringen uit handen van Herwin Rozendal een cheque van 1000 euro overhandigd. Een geweldig mooi bedrag voor het komende jubileumjaar.

Wie wordt ons 100e lid?

Lijkt het jou ook leuk om te zingen bij één van onze koren ? Of wil je wel eens bij een nieuw koor gaan zingen? Er staan momenteel 99 leden op de ledenlijst. Wij zoeken ons 100e lid! Hoe leuk zou dat zijn dat juist jij dat zal worden en mee mag doen met ons jubileumconcert op 21 augustus 2024.

100-jarig jubileum

Zang en Vriendschap viert in 2024 namelijk haar 100-jarig bestaan. De vereniging uit Emst is al die jaren een begrip voor jong en oud. Diverse generaties zingen bij de vereniging. De zangvereniging bestaat uit vijf koren: Het Kinderkoor Zang en Vriendschap, jeugdkoor Ïn Between, Gemengd koor Song and Relation, Vocalgroup Next! en het van oprichting af bestaande gemengde koor Zang en Vriendschap. Dirigent Marten van der Worp groeit ook met de koren mee, hij is volgend jaar ook al 35 jaar dirigent van de vereniging.

Informatie

Kijk voor de dagen en tijden even op de website www.zangenvriendschapemst.nl en kom gerust eens kijken of meedoen.  Doe een belletje naar ons bestuurslid Oscar (tel. 06 45638717) en hij kan je ook alle informatie geven over de verschillende koren. Wie weet wordt jij dan wel ons 100e lid. Hoe geweldig zou dat zijn!
 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: