Winteruitjes Koppel-Swoe: Busreis naar Glasblazerij

door | feb 15, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Voor woensdag 21 februari hebben wij een busreis op het programma staan naar Glasblazerij Martorell. In Laren in de Achterhoek is het atelier gevestigd van Mart Martorell, Kunst- en Sierglasblazerij. In zijn atelier werkt Mart dagelijks aan verschillende opdrachten variërend van medische glasinstrumenten tot een glas geblazen brandweerman, muziekinstrument of gebruiksvoorwerp.

Ook graveerwerk, het zandstralen van logo’s en namen en reparaties kunt u bij Martorell terecht. Hij weet alle facetten van het glasblazers vak en weet hier veel en boeiend over te vertellen. Er worden regelmatig workshops en demonstraties gehouden waarin deze facetten uitgebreid aan bod komen. In Laren wordt u ontvangen met koffie en gebak.

U krijgt uitleg over het glasblazen van vroeger en nu in een film over glasblazen, een presentatie en demonstratie glasblazen aan de brander en aan de blaaspijp. Nadien kunt u de winkel met de glas geblazen spullen bezoeken.

We vertrekken om 12.45 uur bij Retailpark de Poort en zullen omstreeks om 17.00 uur weer terug zijn. Daarna is er de gelegenheid voor wie dat wil, voor eigen rekening, samen pannenkoeken te gaan eten bij de Honingpot in Epe.

Vertrek Retailpark de Poort van Epe: 12.45 uur
Bijdrage: € 20,75 p.p.
Opgeven bij Koppel-Swoe 0578-676767
Zie voor meer leuke uitjes onze website: www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: