Grote vissen die voor een echte uitdaging zorgen; die zwemmen rond in vijver 2 van de Emster forellenkwekerij. Tot eind maart is daar een winteractie. Tijgerforellen, goudforellen en zalmforellen van tussen de 800 gram en 4 kg uitgezet.

Tijgerforellen komen vanuit de diepte om je aas te grijpen en duiken meteen weer terug richting de bodem. Daarom staan tijgerforellen garant voor snoeiharde aanbeten, een ware sportvis en een genot om te vangen. En een zeer smakelijk visje ook. De mooie goudgele goudforellen en grote zalmforellen zijn eveneens sterke vissen uit eigen kwekerij die zorgen voor een uitdaging.

Met enige regelmaat worden de Veluwse visjes ook bezorgd in de gemeente Epe. En met Valentijnsdag in aantocht is er een nieuw romantisch pakket samengesteld. Gerookte forel en zalmforel, borrelsalade, Emster sushi, Karins carrot cake, Valentijnskaarsjes en een Valentijnsgedicht; daar kun je mee voor de dag komen! Meer info over het vissen en de vispakketten vind je op de website van ’t Smallert; www.smallert.nl.