Foto: De winnaars van het kaarten Dhr. W. de Boer, Dhr. J Kamphuis, Mevr. A. Vierwinden, Mevr. J. Sangers en Dhr. H. Dorrestijn.

VAASSEN – Ook dit seizoen zijn de kaarten diverse keren op tafel gekomen. Klaverjassers en jokeraars hebben tijdens deze competitie gestreden om de prijzen. Op de laatste vrije kaartavond van het seizoen werd het klassement bekend gemaakt. De uitslag van het klaverjassen: 1e  prijs dhr. H. Kamphuis met 25641 punten, Mevr. A. Vierwinden kwam bij het jokeren als beste uit de bus, met een totaal van 242 punten.

Op vrijdag 26 april werden de open kampioenschappen kaarten bij SV Vaassen gehouden. Bijna 40 spelers konden kiezen uit klaverjassen of jokeren. Ook werd hier de winnaar van het jokeren op woensdagavond bekend gemaakt. Mevr. J. Sangers ging met de beker naar huis met in totaal 511 punten. Na de verschillende rondes was de eindstand bij het jokeren: 1e prijs Dhr. H. Dorrestijn. Bij het klaverjassen mocht dhr. W. de Boer de wisselbeker voor de winnaar mee naar huis nemen.