Wilt u een lagere energierekening? In Epe, Hattem en Heerde kan dat!

door | jun 10, 2023 | Nieuws

Steeds meer mensen hebben moeite om de energierekening te betalen. Om die reden slaan de gemeenten Epe, Hattem, Heerde en Woonstichting Triada de handen ineen. Zij bieden de komende tijd hulp aan mensen bij het verlagen van de energierekening.

Wat houdt deze actie in?

Zowel huurders als woningeigenaren die energietoeslag hebben ontvangen, hebben recht op gratis energiebesparende maatregelen. Er komt een energiecoach langs met tips om energie te besparen. De energiecoach laat een klusser komen om kleine aanpassingen in huis te doen. Hierbij kan je denken aan het plaatsen van radiatorfolie, deurdrangers of tochtstrips. Ook wordt door de energiecoach gekeken naar andere oplossingen. Bijvoorbeeld of er een wasmachine vervangen kan worden door een duurzamer model. Of een gordijn dat wordt opgehangen tegen tocht.

Hoe kan ik me aanmelden?

Huurders en woningeigenaren in de gemeenten Epe, Hattem, en Heerde die energietoeslag hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden via www.jouwbespaarhulp.nl om zo in aanmerking te komen voor energiebesparende maatregelen.

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: