Wild weekend voor SAV

door | sep 5, 2023 | Nieuws

De sporters van Sportacrobatiek Vaassen (SAV) zijn op Safari-thema kamp geweest. Vrijdagavond werden ze, geheel in Safari-stijl, verwelkomd door de kampleiding. Na het opzetten van de tenten gingen ze op safari door het bos om de Big Five te vinden. De avond werd afgesloten rond het kampvuur met smores.

Op zaterdagochtend vergezelden ook de jongste sporters zich op het kamp en volgde er een creatieve ochtend. Er werden verrekijkers en safari hoedjes geknutseld en tattoos geplakt. Hierna gingen ze op safari door het dorp. Bij terugkomst kon iedereen zich uitleven op de safari-jungle stormbaan en werd er al druk geoefend voor de bonte avond. De jongste sporters werden rond 21.30 uur opgehaald door hun ouders, waarna de andere sporters de dag afsloten bij het kampvuur en een kleine disco.

Zondagochtend werden de sporters gewekt door hun trainsters met een toeter en muziek voor een heerlijke ochtendgymnastiek. Ze zaten allemaal rechtop in bed, maar heel veel energie voor de ochtendgymnastiek zat er niet meer in. Na het ontbijt was het tijd om op te ruimen en werden de ouders verwelkomd met koffie en cake om het geslaagde weekend samen af te sluiten.

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: