Koppel-Swoe biedt senioren een gratis bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen aan. (De lunch moet wel zelf betaald worden). Het bezoek is bedoeld voor senioren die door hun leeftijd, conditie of financiële situatie geen museumbezoek meer kunnen afleggen. (van de deelnemers wordt verwacht dat zij zelfstandig zich in het museum kunnen bewegen).

De Museum Plus Bus is de sponsor van dit enorm leuke uitstapje.

De Museum Plus Bus is een Stichting die ten doel heeft de toegankelijkheid van het nationaal erfgoed in de Nederlandse musea te vergroten voor met name personen met een leeftijd vanaf zeventig jaar. De stichting tracht dit doel te bereiken onder meer door het organiseren van vervoer van en naar musea. Dankzij de Bankgiro Loterij kan de Museum Plus Bus dit fantastische werk doen.

Na aankomst in het buitenmuseum krijgen alle deelnemers een kop koffie of thee aangeboden.

Er kunnen maximaal 42 personen mee.

Kort samengevat
Op donderdag 13 september met de bus vanuit Epe naar Enkhuizen voor een bezoek aan het Zuiderzeemuseum en een boottochtje op het IJsselmeer. Vertrek is vanaf 9.30 uur vanaf Retailpark de Poort, Meent 1-21 in Epe. En rond 17:00 uur wordt iedereen weer terug verwacht.

De deelnemers gaan deze dag lunchen in Restaurant Het Amsterdamse Huis. De lunch is wel voor eigen rekening en de kosten daarvan bedragen € 9,50.

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden, dan kunt u zich voor dit mooie uitstapje aanmelden bij Koppel-Swoe (er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus), Stationsstraat 25, 8161 CP Epe. Telefoonnummer: 0578-676767
Of een mail sturen naar info@koppelswoe.nl

Wilt u s.v.p. bij aanmelding doorgeven of u een rollator meeneemt?