De meeste bands die hier in de regio optreden zijn vaak van popcoverbands of Nederlandstalige artiesten. De Blue Sky durfde het aan om een stevige rock band te boeken voor een optreden. White Child waarschijnlijk nog niet echt een bekende naam hier, maar daar zal ongetwijfeld veranderd zijn na hun optreden. De energie waarmee deze band speelde was enorm. En ook het aanwezige publiek kwam helemaal los.

Met covers van Deep Purple’s Child in Time of Whitesnake’s Here I Go gain speelde White Child de zaal plat. Met hele goede gitaar solo’s ertussen. De zanger heeft ook echt de stem die bij deze muziek hoort. Waardoor het een genot was om naar deze muziek te luisteren. Na dit optreden van White Child in de Blue Sky, zullen we ze vast vaker tegen gaan komen hier in de omgeving.

Volgend jaar staan er nog twee topbands in de agenda van the Blue Sky, ABBA cz en Mooi Wark. De voorverkoop daarvan is inmiddels gestart. Mocht je naar een van deze bands toe willen, wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje.