Wethouder Lia de Waard – Oudesluijs kondigt vertrek aan

door | jul 7, 2023 | Nieuws

Lia de Waard – Oudesluijs (SGP – ChristenUnie) is sinds mei 2018 wethouder in de gemeente Epe. Medio augustus 2023 legt zij deze functie neer omdat zij een nieuwe uitdaging heeft gevonden in de functie van directeur Zorg bij WZU Veluwe.

Wethouder De Waard – Oudesluijs: “Dit besluit gaat gepaard met gemengde gevoelens. Ik heb mij de afgelopen jaren met veel plezier ingezet voor de Eper samenleving. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging om vanuit een andere rol daar verder aan te werken. Maar ik zal de samenwerking met de gemeenteraad, het college, de ambtelijke organisatie en alle partners in de gemeente en de regio zeker gaan missen.”

Sinds juni 2022 was De Waard – Oudesluijs verantwoordelijk voor zorg, welzijn en cultuur. In de periode daarvoor had zij ook sport in haar portefeuille. Tot 15 augustus zal ze haar functie als wethouder vervullen en haar portefeuille zorgvuldig overdragen. De fractie SGP – ChristenUnie zal een nieuwe kandidaat voor deze functie voordragen aan de gemeenteraad.
Burgemeester Tom Horn: “Wij feliciteren Lia van harte met haar nieuwe baan. Met haar vertrek gaan we een zeer betrokken, kundige en heel fijne collega missen die zich de afgelopen jaren volledig heeft ingezet voor de Eper samenleving. Na het zomerreces zullen we nog officieel afscheid van haar nemen.”

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: