In Vaassen zijn de werkzaamheden in het centrum en aan de Dorpsstraat/Apeldoornseweg nog steeds volop aan de gang. In het centrum werd de afgelopen weken gewerkt aan de Torenstraat en het Marktplein.

Het zijn de laatste loodjes: de planning is dat de grote werkzaamheden daar half maart klaar zijn. Daarna staan er nog een aantal kleine afrondende werkzaamheden in de planning.

Dorpsstraat

Even verderop worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Dorpsstraat tussen de Oude Apeldoornseweg en de Stationsstraat aan de kant van de Monuta. Op die plek is de helft van de rijbaan afgezet en is er éénrichtingsverkeer ingesteld. Verkeer richting het centrum blijft mogelijk. De aannemer is bezig met metselwerk aan de muurtjes (zie foto) ter hoogte van de duiker (waar de Dorpsche Beek onder de weg stroomt) en het voet- en fietspad wordt weer klaargemaakt.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Schagen Infra app!

Aannemer Schagen houdt u via hun omgevingsapp op de hoogte van de werkzaamheden aan de Dorpsstraat/Apeldoornseweg. U kunt deze app downloaden op uw smartphone: in de play- of appstore kunt u zoeken op Schagen Infra. Na het downloaden kiest u voor ‘Apeldoornseweg Vaassen’. Via de app vindt u het laatste nieuws over het project, kunt u een tevredenheidsenquête invullen en ook direct contact met de aannemer opnemen.