Dinsdag 7 januari gaat aannemer Schagen weer verder met de werkzaamheden aan de Dorpsstraat in Vaassen. De komende week worden huis- en kolkaansluitingen aan de zijde van Heiwegen Mode vervangen. Aansluitend wordt er verder gewerkt aan de herinrichting van dit deel van de Dorpsstraat, tussen de Stationsstraat en de Kosterstraat.

Eénrichtingsverkeer en omleidingsroutes weer ingesteld na de vakantie
Voor de feestdagen is het asfalt ter hoogte van de Dorpsche Beek aangebracht. Tijdens de vakantie was de Apeldoornseweg open voor al het verkeer en waren er geen omleidingsroutes. Nu de werkzaamheden weer beginnen, wordt De Dorpsstraat tussen de Stationsstraat en Kosterstraat weer als éénrichtingsverkeer ingesteld. Men wordt geadviseerd om de aangegeven omleiding te volgen.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Schagen Infra app!
Aannemer Schagen houdt je via hun omgevingsapp op de hoogte van de werkzaamheden. Je kan deze app downloaden op je smartphone: in de play- of appstore kan je zoeken op “Schagen Infra”. Na het downloaden en installeren kies je voor “Apeldoornseweg Vaassen”. Via de app vindt je het laatste nieuws over het project, kan je een tevredenheidsenquête invullen en ook direct contact met de aannemer opnemen.

Bron: gemeente Epe