In april is aannemer Schagen Infra gestart met de volgende fase van de werkzaamheden aan de Apeldoornseweg in Vaassen. De werkzaamheden van dit project liggen mooi op schema.

Wat gebeurt er de komende weken?

Op dit moment wordt gewerkt aan ‘fase 3’: het deel van de Oude Apeldoornseweg tot de kruising Apeldoornseweg-Manegeweg-Krugerstraat. Op of rond woensdag 22 april wordt er asfalt aangebracht tussen de Oude Apeldoornseweg en de kruising Manegeweg – Krugerstraat.

Andere kant van de weg

Die week daarna – vanaf dinsdag 28 april – wordt het fiets- en voetpad op dezelfde locatie, maar dan aan de andere kant van de weg vernieuwd. De tegel- en klinkerverharding van het fiets- en voetpad wordt verwijderd. Daarna worden er betonbanden langs de rijbaan aangebracht en wordt het nieuwe fiets- en voetpad aangelegd. Deze werkzaamheden duren ca. drie weken.

De zijweg van de Oude Apeldoornseweg is in deze fase ook afgesloten. De Oude Apeldoornseweg is dan tijdelijk niet meer bereikbaar vanaf de Apeldoornseweg en andersom. Op de plek waar aan de weg gewerkt wordt, geldt éénrichtingsverkeer richting het centrum.

Herinrichting Dorpsstraat en Apeldoornseweg

Aannemer Schagen Infra is eind 2019 in opdracht van de gemeente Epe begonnen met de herinrichting van de Dorpsstraat en Apeldoornseweg in Vaassen. Het plan voor de nieuwe inrichting van deze weg is samen met een vertegenwoordiging van bewoners en ondernemers ontwikkeld. Als alles volgens planning verloopt, is het project in de zomer, voor de bouwvak van 2020 klaar.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Schagen Infra app!

Aannemer Schagen houdt u via hun omgevingsapp op de hoogte van de werkzaamheden. U kunt deze app downloaden op uw smartphone: in de play- of appstore kunt u zoeken op Schagen Infra. Na het downloaden kiest u voor ‘Apeldoornseweg Vaassen’. Via de app vindt u het laatste nieuws over het project, kunt u een tevredenheidsenquête invullen en ook direct contact met de aannemer opnemen.