Dinsdag 18 februari zijn Marco Jellema en Dennis Dral van Werkbedrijf Lucrato te gast bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe. Walk&Talk bijeenkomsten zijn voor werkzoekenden. 

Marco Jellema en Dennis Dral gaan in op de vragen en verwachtingen van de deelnemers en de vraag waar de deelnemers hulp bij nodig hebben in de zoektocht naar werk. Ze leggen uit wat de dienstverlening van Lucrato inhoudt en wat Lucrato doet om kandidaten bij werkgevers in beeld te krijgen. Zoals het organiseren van laagdrempelige Meet & Greet bijeenkomsten en “Kijkje in de keuken” bijeenkomsten waarbij kandidaten het werk letterlijk zien en gesprek komen met werkgevers.

Na de informatie van en over Werkbedrijf Lucrato kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek in Epe, Stationsstraat 16, 8161CR in Epe. De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur.

Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden, want werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit. De Walk&Talk bijeenkomst bij de Bibliotheek in Epe is iedere derde dinsdag van de maand.

Voor meer informatie over Walk&Talk zie https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/activiteiten/walk-talk–de-koffiepauze-voor-werkzoekenden.html