Welkom bij LokaNova!

door | aug 30, 2023 | Nieuws

LokaNova meldt het volgende:

LokaNova staat voor Lokaal Noord-Oost Veluwe Anna’s Hoeve. Als groep vrijwilligers uit deze regio dragen we graag bij aan meer onderlinge verbinding en kortere voedselketens, vandaar dit initiatief! Ook de Gemeente Epe staat hier zeer achter, ze hebben ons zelfs subsidie gegeven om de opstart mogelijk te maken.

Hoe werkt het?

Je kunt vanaf midden september 2023 via deze website producten bestellen die direct bij de boeren uit de regio Heerde-Epe-Vaassen vandaan komen. Om dit te kunnen doen word je eerst Deelnemer, zo verbinden we alvast met elkaar en dan krijg je ook een account om te kunnen bestellen.
Je bestelling ligt dan op zaterdag klaar tussen 11.00 – 13.00 uur bij de Anna’s Hoeve in Epe en dan betaal je ook je boodschappen, contant.
Op 30 september is de eerste ophaaldag!

Nieuwsgierig?

Kom dan op 16 of 23 september naar de Anna’s Hoeve, tussen 11.00 – 13.00 uur, we zijn er dan om je meer informatie te geven, bijvoorbeeld over hoe het werkt, of over de leveranciers, of de producten, of (als je dat wilt weten) over onszelf.

Wil je meteen Deelnemer worden?

Je kunt ook meteen Deelnemer worden, live op de Anna’s Hoeve, niet alleen op 16 en 23 september, maar natuurlijk elke zaterdag tussen 11.00 – 13.00 uur. Alleen als Deelnemer kun je producten bestellen via deze site, en dat regelen is erg makkelijk. We vragen gegevens van je zoals naam, mailadres, telefoonnummer en… we gaan je ook vragen of je het leuk vindt om zo nu en dan ook als vrijwilliger te helpen, bijvoorbeeld op zaterdag op locatie bij de uitgifte, of om producten op te halen bij de leveranciers op vrijdagmiddag of zaterdag ochtend, of om te helpen met deze website of misschien heb je zelf iets veel beters bedacht! Weet dat dit geen verplichting is trouwens, als je gewoon alleen boodschappen wilt doen en gezellig komt bijpraten is dat ook helemaal ok. We hopen dat we je dan ook kunnen toevoegen aan de Telegram groep zodat we je op de hoogte kunnen houden.

De bijdrage die je betaalt als Deelnemer is eenmalig € 20, ook dat is contant. Daarvoor zorgen we regelmatig samen met de leveranciers voor wat lekkers tijdens de ophaalmomenten, maar we onderhouden er ook deze site van.

Erg leuk je op 16 of 23 september te ontmoeten!
Erwin, René, Marjanke, Ben, Marcel en Jan

we zoeken voor nu nog een coördinator vrijwilligers en iemand die wil helpen bij de online communicatie, mail ons voor meer info op info@lokanova.nl.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: