Team t’ Smallert meldt het volgende:

Hallo,

Met de lockdown die we afgelopen week hebben gekregen is het weer puzzelen wat er nou wel en niet mag op ’t Smallert. Daarom wagen we er weer een mailtje aan om het één en ander te verduidelijken.

Wat kan er wél:

* Vissen! Dagelijks geopend volgens de normale openingstijden en tarieven. Aanstaande zaterdag start de winteractie op vijver 2 met uitzet van tijger-, goud- en zalmforel. Alleen voor vijver 2 kun je reserveren via 0578-661621.

* Verse en gerookte vis afhalen. Dit kan dagelijks tussen 08.00 en 17.00 uur in ons viswinkeltje. Bij voorkeur op bestelling via 0578-661621.

* Pulled pork, verse en gerookte vis bestellen voor de bezorgronde van 24 december. We bezorgen dan in de Gemeente Epe. Bestel op tijd, voor 21 december!

* Kaarsen bestellen. Dit kan via www.kaarsencadeaushop.nl. Vind je hier niet wat je zoekt? Bel ons. Wij duiken onze oneindige voorraad kaarsen in en leggen het voor je klaar in het viswinkeltje. Daar kun je het dan afhalen. Ons assortiment is zo uitgebreid dat we het onmogelijk allemaal in de webshop krijgen.

Enkel 1e kerstdag en nieuwjaarsdag is ‘t Smallert gesloten. Op 2e kerstdag kan er gevist worden van 10.00 tot 14.30 uur.

Verder nog vragen? Laat het ons weten!

Graag tot snel!

Groeten Team Smallert