Fotobijschrift: er worden mooie plekken ontdekt tijdens de wandeling in Vaassen (foto: eigen foto)

 

Vaassen: Koppel-Swoe organiseert tijdens de zomerperiode extra activiteiten voor inwoners van de gemeente Epe. Onder andere georganiseerde wandeltochten door de prachtige bossen van Vaassen. Cora en Wim Derksen kennen het gebied op hun duimpje en nemen je, namens steunpunt Bloemfontein, mee. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Op 16 juli jongsleden vond de eerste wandeltocht plaats. Een schitterende route, bedacht door Wim Derksen. De deelnemers genoten van de mooie natuur en van de leuke gesprekken onderling. Er werd zelfs grof wild gespot!

Er staan nog twee wandeltochten gepland, namelijk op 6 augustus en donderdag 10 september. Belangstellenden dienen zich van te voren aan te melden, er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar.

Om 9.30 uur start de wandeling vanaf de parkeerplaats aan het eind van de Elspeterweg in het Kroondomein. Deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de kruising Elspeterweg/Elburgerweg, men kan over het wildrooster rijden tot de volgende kruising. Rechts voor de kruising vindt men de parkeerplaats.

Iedereen die van wandelen houdt wordt van harte uitgenodigd om aan deze wandeling mee te doen! Voor opgave kan men terecht bij: Karien van den Berg. Telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-36132140 of via de e-mail  k.vandenberg@koppelswoe.nl.

 

Kijk voor meer informatie over het zomerprogramma op  www.koppelswoe.nl