Wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen. Daarom organiseren we vanuit de vrijwilligersacademie trainingen, informatieavonden en cursussen speciaal voor vrijwilligers. Dit wordt aangeboden door de vrijwilligersacademie, een samenwerking tussen EpeDoet! en de vrijwilligersplatforms uit Heerde en Hattem.

Het aanbod van de Vrijwilligersacademie is voor iedereen die als vrijwilligers actief is, dus voor vrijwilligers van verschillende organisaties en met verschillende taken. Er is veel kennis en via de vrijwilligersacademie willen we kennis over brengen en met elkaar delen.

Aanbod
Op 12 november om 20.00 is in de Hof van Cramer in Wapenveld de eerste avond georganiseerd door de vrijwilligersacademie. Een avond speciaal voor besturen. Tijdens de avond wordt er gesproken over netwerken, hoe kan je netwerken als bestuur en welke samenwerkingen kun je aangaan? Daarnaast wordt er in gegaan op fondsenwerving.

In januari 2020 staat er een avond ‘Goed voorbereid op noodsituaties’ gepland. Andere trainingen zullen gaan over dementie, het omgaan met specifieke doelgroepen en bestuursvormen. Over de exacte data en inhoud van de trainingen houden we je op de hoogte.

Meer informatie of contact?
Informatie over de vrijwilligersacademie en aanmelden kan via www.koppelswoe.nl/epedoet of via de contactpersoon van jouw gemeente.

Hattem Henk Buerman 06 52 66 00 63 hbuerman@rodekruis.nl

Heerde Ton Hulsebos 06 51 25 93 70 tonhulsebos@verian.nl

Epe Suzanne Tuinman 06 36 23 96 18 s.tuinman@koppelswoe.nl