Via EpeDoet! kun je ontdekken welk vrijwilligerswerk er te doen is in de gemeente Epe. Als vrijwilliger kun je jouw talent en/of deskundigheid inzetten. Er wordt samen met jou gekeken naar vrijwilligerswerk dat bij je past.

Naast het koppelen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk is “EpeDoet!” er ook om organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken te ondersteunen.

Wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen. Daarom organiseert EpeDoet! trainingen, informatieavonden en cursussen speciaal voor vrijwilligers in de gemeente Epe. Dit wordt aangeboden vanuit de Vrijwilligersacademie Noord-Oost Veluwe, een samenwerking tussen EpeDoet! en de vrijwilligersplatforms uit Heerde en Hattem.

Om juist de sportverenigingen, andere sportaanbieders en haar vrijwilligers meer te ondersteunen is Heel Epe Beweegt de samenwerking aangegaan met de vrijwilligersacademie. Samen met de Vrijwilligers Academie worden jaarlijks themabijeenkomsten georganiseerd. Het aanbod van de vrijwilligersacademie zal inspelen op actuele thema’s.

Voor 2020 staan er al een aantal themabijeenkomsten op de planning: https://koppelswoe.nl/diensten/epedoet-coordinatiepunt-vrijwilligerswerk/.

Ook onze buurtgemeentes organiseren geregeld themabijeenkomsten voor verenigingen waar ook verenigingen uit de buurtgemeenten mogen aansluiten.

Op 28 januari organiseert Goed Bezig Oldebroek de themabijeenkomst “Hoe maak en houd jij je sportomgeving veilig”. Voor meer informatie en opgave klik hier 

Heb jij wensen of ideeën ten aanzien van het trainingsaanbod en themabijeenkomsten van de vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe, laat het dan weten!

Ideeën voor themabijeenkomsten gericht op sportaanbieders en haar vrijwilligers?
Laat het weten aan buurtsportcoach Vincent via v.rotman@koppelswoe.nl