Foto: Saaraanhuis

Op dinsdag 15 januari wordt er van 10.30 tot 12.00 uur, tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen, voorlichting gegeven over “Saar aan huis”.

“Saar aan huis” is een organisatie die particuliere thuiszorg biedt. Tijdens deze speciale koffie ochtend komen zij vertellen wat u allemaal van hen kunt verwachten op het gebied van thuiszorg. De voorlichting bijwonen is gratis. U betaalt alleen voor uw consumptie.

Smakelijk buffet van Koppel-Swoe in Bloemfontein

 

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is er een buffet in wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Dit buffet vindt plaats op woensdag 23 januari 2019, start om 17.00 uur en kost € 10,00 per persoon.  

Wijksteunpunt Bloemfontein organiseert, in samenwerking met Bouwmeester Buitengewoon Vers uit Vaassen, maandelijks een buffet.

Bouwmeester verzorgt de buffetten in Bloemfontein.

Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels te dekken en mensen, indien nodig, te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook schenken zij, indien gewenst, een drankje in.

Belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich voor 16 januari aanmelden tijdens het koffie uurtje in Bloemfontein (op de dinsdag- of donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur).
De bijdrage voor het buffet dient vóóraf betaald te worden bij aanmelding.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein,

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118 of via Koppel-Swoe 0578-676767.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl