Voorjaarsconcert Vaassens Fanfare Corps op zaterdag 7 april

door | mrt 5, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Het duurt weliswaar nog even, maar zaterdag 7 april is een datum om alvast te noteren in de agenda. Het jaarlijks voorjaarconcert van het Vaassens Fanfare Corps vindt dan plaats. De editie van 2018 heeft alles in zich om een succesvolle te worden, dit keer staat de avond in het teken van filmmuziek.

Er wordt al wekenlang druk gerepeteerd door alle blazers en slagwerkers van het Vaassens Fanfare Corps om te zorgen dat tijdens het voorjaarsconcert alle muzieknoten juist worden gespeeld, de muziek juist wordt geïnterpreteerd en de dirigent goed wordt gevolgd. De fanfare gebruikt ieder jaar een ander thema voor het voorjaarsconcert als kapstok voor de keuze van de muziekstukken.

Dit jaar wordt een muzikale ode gebracht aan diverse bekende films. Hierbij wordt niet alleen aan het oor gedacht, maar ook aan het oog. De muziek zal visueel worden ondersteund door beeldmateriaal om het gevoel van de muziek nog beter tot zijn recht te laten komen.

Het programma van de avond zal herkenbaar en gevarieerd zijn voor jong en oud. Enkele films die de revue zullen passeren zijn Tarzan, Midnight Cowboy en James Bond.

Wie deze muzikale happening wil meemaken is van harte uitgenodigd op zaterdag 7 april in dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De zaal is open om 19:00u, het concert vangt aan om 19:30u. Uiteraard krijgen donateurs op vertoon van hun donateurskaart korting op de entreeprijs.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: