Aanstaande zaterdag 7 april geeft het Vaassens Fanfare Corps haar jaarlijkse voorjaarsconcert in dorpscentrum De Wieken in Vaassen. Elk jaar hanteert de vereniging een ander thema voor dit concert, deze keer staat de avond in het teken van filmmuziek. Het leuke en spannende aan filmmuziek is dat het een verhaal nog meer kan versterken omdat de muziek beeldend is.

Bovendien kent bijna iedereen wel filmmuziek waarvan het hart sneller gaat kloppen. Tijdens deze avond worden de muzikale klanken van de fanfare ondersteund met prachtige filmbeelden en het bijbehorende verhaal zal worden verteld door een voice-over.

Er wordt al wekenlang druk gerepeteerd door alle blazers en slagwerkers van het Vaassens Fanfare Corps om te zorgen dat tijdens het voorjaarsconcert alle muzieknoten juist worden gespeeld, de muziek juist wordt geïnterpreteerd en de dirigent goed wordt gevolgd. De jongste jeugd, de slagwerkgroep en het A-orkest; alle geledingen van het VFC zullen van zich laten horen deze avond.

Het programma van de avond zal herkenbaar en gevarieerd zijn voor jong en oud. Enkele muziekstukken die de fanfare gaat spelen zijn: Tarzan, The Pink Panther, Midnight Cowboy en James Bond. Ook de slagwerkgroep heeft een aantal hele bijzondere muzikale acts ingestudeerd.

Wie deze muzikale happening wil meemaken en benieuwd is naar lokaal muzikaal talent is van harte uitgenodigd op zaterdag 7 april in dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De zaal is open om 19:00 u, het concert vangt aan om 19:30 u. Uiteraard krijgen donateurs op vertoon van hun donateurskaart korting op de entreeprijs.