De werkzaamheden in de Dorpsstraat in Vaassen liggen goed op schema. Het eerste gedeelte tot aan bloemist Maarten is (tijdelijk) weer bestraat en toegankelijk. De definitieve bestrating van dit deel wordt na de zomer(bouw)vakantie gelegd. Dan start de aannemer namelijk met het Marktplein.

De bestrating van dit stukje Dorpsstraat wordt gelijk aan de bestrating van het Marktplein. Om een mooi strak geheel te krijgen, wordt dit na de zomervakantie in één keer in zijn geheel bestraat. (En daarom is de bestrating van dit stukje Dorpsstraat nu tijdelijk). Aan de rand van de bestrating komt een natuurstenen band die dit stuk bestrating omsluit. Deze band is nu al duidelijk zichtbaar. De nieuwe bestrating die voor de winkelpanden en vanaf bloemist Maarten wordt gelegd is wél meteen de definitieve bestrating.

Inloopavond woensdag 20 maart

Maandag 25 maart begint de aannemer met de volgende fase. Die bestaat uit het gedeelte van de Dorpsstraat vanaf de Jan Mulderstraat tot de Kosterstraat.

Op woensdag 20 maart tussen 19:00 en 20:00 uur is er een inloopavond voor alle omwonenden, ondernemers en belangstellenden. Op deze inloopavond kunt u vrij binnenlopen bij het informatiekantoor aan de Jan Mulderstraat 14b (naast De Rooij Hair & Beauty).

Tijdens deze inloopavond wordt u geïnformeerd over onze werkzaamheden. Bijvoorbeeld over waar op welk moment gewerkt wordt en wat dit betekent voor het verkeer en de bereikbaarheid.

Meer informatie?

Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u terecht bij Wim de Lang, de omgevingsmanager van Dusseldorp. Hij is bereikbaar via e-mail vaassen@dusseldorp.nu of telefonisch via 06 22 75 27 95. Ook kunt u tijdens het wekelijkse inloopuur bij hem terecht. Dat is iedere maandag tussen 16:00 en 17:00 uur in het informatiekantoor. Het informatiekantoor voor het Centrumplan Vaassen is gevestigd in de Jan Mulderstraat 14B (naast De Rooij Hair & Beauty).