VMI-Schoolhandbaltoernooi CVO

door | sep 19, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Maar liefst 41 teams hadden zich ingeschreven voor deelname aan het jaarlijkse VMI-schoolhandbaltoernooi bij CVO in Vaassen.

Traditiegetrouw begon het toernooi met de wedstrijden van de groepen 3 tot en met 6. De wedstrijden werden gespeeld op het verharde veld en daarnaast het kunstgrasveld.

Het mooie en gelukkig droge weer zorgde voor een gezellige middag aan de Zichtstede. Veel ouders en leerkrachten waren er om hun kinderen aan te moedigen.

Bij de leeftijdsgroep van ¾ werd de Gerardus Majella 3 kampioen. Zij wonnen van de Gerardus Majella 2. Als derde in deze leeftijdsgroep is geëindigd de Sprenge Vaassen 1.

Bij de leeftijdsgroep van 5/6 is de Violier 7 als eerste geëindigd. De Gerardus Majella 5 werd tweede, en Gerardus Majella 4 behaalde de derde plaats.

Nadat voor de winnende teams de medailles en bekers waren uitgereikt was het vanaf 15.30 uur de beurt aan de leerlingen van de groepen 7 en 8.

Er werden veel spannende wedstrijden gespeeld en het plezier (en strijd) spatte er vanaf bij de kinderen. I

n de zeer spannende finale die werd gespeeld tussen de gemengde teams van de Gerardus Majella 8 tegen de Violier 10 kwam de Gerardus Majella als winnaar uit de strijd.

De Krugerstee 6 behaalde in deze leeftijdsgroep de derde plaats. De Gerardus Majella mag daarom door naar de regionale kampioenschappen!

De  VMI wisselbeker is er elk jaar voor de sportiefste school. Dit jaar kozen de scheidsrechters voor de Violier. Zij mogen zich een jaar lang de sportiefste handbalschool noemen in de gemeente Epe.

Handbalvereniging CVO kijkt mede dankzij een heel aantal vrijwilligers van de club met plezier terug op deze geslaagde middag.