Het team van ’t Smallert meldt het volgende:

Hallo

Het weekend staat weer voor de deur. En Koningsdag natuurlijk!

We zijn dagelijks, dus ook op Koningsdag, geopend voor het vissen. Met een aangepast aantal toegestane vissers. Vanwege corona. We houden ons streng aan ons coronaprotocol met als belangrijkste maatregelen: van werkelijk iedereen 1,5 meter afstand houden, betalen met de pin, toiletten en slachtruimte gesloten en alleen vissers toegestaan, geen kijkers. Het hele protocol vind je hier. 

We doen dit weekend weer een bezorgronde in de Gemeente Epe. Aanstaande zaterdag kunnen we verschillende pakketten bij je thuis bezorgen. En lekker dat ze zijn…

(Zalm)forel&asperges pakket: € 28,50
Onze gerookte (zalm)forelfilet gaat heel goed samen met asperges. En het is een lokaal pakket. Gerookte (zalm)forel en huisgemaakte remouladesaus van ’t Smallert, asperges en geschrapte kriel van Bouwmeester Buitengewoon Vers Vaassen, eitjes van De Zwaan uit Emst en Apeldoorns witbier van Veluwse Schavuyt. Let op: tot zaterdag 12.00 uur te bestellen i.v.m. de voorraad en openingstijden van onze versleveranciers!

Koningsdag borrelplank: € 25
Nu we massaal Koningsdag thuis gaan vieren is het tóch leuk om even op Willem-Alexander te proosten… Daarom bezorgen we maandagochtend een heerlijke borrelplank bij jou aan huis. Proosten doe je met 2 amberbiertjes en 2 IPA-biertjes van Veluwse Schavuyt. Verder lekker smullen van onze koud- en warm gerookte forel, gerookte zalmforel en huisgemaakte borrelsalade. Toastjes en stokbrood doen we er ook bij. Helemaal compleet, alleen zelf een leuke plank tevoorschijn toveren

OMEGA-3 pakket: € 25
Verse (zalm)forelfilet, gerookte zalmforel, koud gerookte forel en gerookte paling. De gevacumeerde gerookte vis is een tijdje houdbaar in de koelkast en de verse vis kan eventueel ingevroren worden. Goed voor de weerstand!

Bestellen? Graag! Dat kan via 0578-661621, bestelling@smallert.nl of de chat van onze FB.
We sturen je een Tikkie en leveren het bij je aan huis in de Gemeente Epe. Afhalen kan natuurlijk ook, wel van tevoren bestellen!

#eatwellshoplocal #lekkerlokaal #asperges #gerooktevis #smallert #machtigfijn #supportyourlocals #Koningsdag #WillemAlexander

Als laatste nog: vijver 3 is NA Koningsdag, vanaf dinsdag 28 april, gesloten i.v.m. onderhoud. Wanneer de vijver weer bevisbaar is laten we dat via onze site, nieuwsbrief en sociale media weten.

Graag tot snel, blijf gezond en met vriendelijke groet,

Team ’t Smallert